Хлібопекарі голодують. Двох вже забрала швидка

Хлібопекарі голодують. Двох вже забрала швидкаБезстрокову акцію протесту хлібопекарі оголосили два дні тому, невдоволені доведенням до банкрутства хлібокомбінату номер 12 та звільненням працівників. Сьогодні ж вимоги поповнилися закликом створити тимчасову слідчу комісію, яка б вивчила ситуацію у галузі, та – до Антимонопольного комітету, із проханням перевірити діяльність конкурентів, які, на думку хлібопекарів, демпінгують. Також вимагають скасувати ПДВ у соціальних сортів хліба. Тим часом працівники секретаріату уряду, які вийшли до жінок, просять їх припинити голодування.

Олена Романець, працівниця хлібокомбінату №12: \”Уже їх стільки закрили, ви вже бачили картинку. Досить, досить зачиняти, і 12-й треба повернути до роботи – досить. Благаю владу, щоб вона почула. І люди будуть з роботою, і кияни будуть з хлібом\”.

Олександр Ільєнко, представник секретаріату КМУ: \”Питання, які вони ставлять – працівники – вирішується, і було гарантовано власниками, що ці питання будуть вирішені, тобто я вважаю, що на сьогоднішній день підстав проводити акцію голодування працівникам – немає\”.

Карета швидкої забрала з-під Кабміну вже другу голодувальницю, у дівчини – інтоксикація організму.

peredplata