Італійця, який сьогодні збив на Буковині чоловіка, можуть посадити

Італійця, який сьогодні збив на Буковині чоловіка, можуть посадитиІталійцю, котрий сьогодні збив людину на пішохідному переході у Заставнівському районі, загрожує обмеження волі терміном на 3 роки або адміністративне стягнення.

Про це заявив на брифінгу для місцевих ЗМІ керівник УДАІ УМВС України в Чернівецькій області Ігор Доголіч.

На спецлінію «102» поступило повідомлення, що автомобіль з іноземними номерними знаками збив пішохода та з місця пригоди втік. Правоохоронці змогли затримати його власника впродовж півтори години. З’ясувалося, що кермувальник – громадянин Італії, проживає в Неаполі. В Україні перебуває законно, приїхав у відпустку разом з дружиною-українкою. Італієць пояснює, що пішохода на переході він побачив, різко загальмував та збив його. За словами Ігоря Доголіча, пішохід потрапив на капот, вдарився об лобове скло та впав. У нього – забої ніг, струс головного мозку та забій грудної клітки. Наразі потерпілий перебуває у лікарні, проводиться слідство, яке з’ясує всі обставини ДТП.

Коли правоохоронці затримали авто, італієць вже навіть встиг замінити лобове скло на одній із станцій технічного обслуговування. Як речовий доказ воно було вилучено, як і власне автомобіль марки «Хюндай».

Водій не розмовляє ні українською, ні російською мовами. Через дружину-перекладача він повідомив, що втік з місця пригоди, бо злякався. Тож чи доведеться йому пережити обмеження волі, чи відбутися «легким переляком» – штрафом, залежатиме від ступеня отриманих потерпілим тілесних ушкоджень.

Начальник УДАІ ні підтвердив, ані спростував чутки про те, що італієць у буквальному сенсі врізався у натовп людей, що і нинішнього дня перекрили у Задубрівіці дорогу «Чернівці-Заставна» через те, що вчора їх жорстоко обманули чиновники-дорожники, заявивши про негайний початок ремонту цієї, майже дощенту зруйнованої ділянки дороги.

P.S. Як нам стало відомо від мешканців села Задубрівка, ремонтні роботи на ділянці автодороги \”Чернівці-Заставна\” все ж таки розпочалися. Не зранку, як було обіцяно, а після цього резонансного ДТП.

peredplata