Депутати від УДАРу віддають свої відпускні хворим дітям: Кличко допомагає хлопчику з Оршівців

Депутати від УДАРу віддають свої відпускні хворим дітям: Кличко допомагає хлопчику з ОршівцівУДАРівці не просто критикують політику розподілу державних коштів, яку проводить Партія Регіонів, а намагаються впроваджувати справжню соціальну політику, допомагаючи українцям у вирішенні життєво важливих проблем, пов’язаних з їхнім здоров’ям.

У той час, як влада виділяє тисячі гривень на оздоровлення депутатів, пересічні українці не мають змоги отримати ні якісної вакцинації, ні належного медичного лікування. Сотні лікарень у селах закривають, об’єднують, оптимізують. За таких умов говорити про покращення не доводиться.

Усвідомлюючи складність ситуації, ударівці вирішили спрямувати кошти, які їм виділяє Верховна Рада на оздоровлення, на потреби хворих дітей.

Спочатку опозиціонери мали намір просто відмовитися від цих грошей, написавши відповідні заяви, однак тоді б їх витратили на додаткові потреби парламенту чи утримання інших депутатів. Тому фракція “УДАР” прийняла рішення – всі кошти перерахувати важкохворим дітям та малозабезпеченим сім’ям.
Так, Роман Ванзуряк вже взявся до справи. Він спрямував виділені йому кошти на оздоровлення маленьких та юних буковинців, які звернулися до нього по допомогу, а також тим важкохворим, якими Чернівецька обласна організація УДАРу опікується на постійній основі.

Три роки юна чернівчанка Наталка Урсулян стаціонарно лікувалася в дитячій лікарні на постійному гемодіалізі, потребуючи пересадки нирки. Дівчинці всміхнулася доля – їй вдалося зібрати кошти і зробити операцію, яка вартувала 45 тисяч доларів. Однак реабілітаційний період досить тривалий, складний і вимагає значних фінансових витрат. Тому головний ударівець Буковини відгукнувся на прохання про допомогу.

Також народного депутата вразила історія Євгена Гаврилюка, який важко захворів під час проходження військової служби у Збройних Силах України в місті Ужгороді Закарпатської області. Хлопець не зміг добитися гарантованого в Конституції права на безоплатне лікування, а батькові довелося взяти чималий кредит у банку, щоб 23-річному сину зробити операцію і врятувати життя. Хлопець вижив, однак став інвалідом першої групи. Батьку ж потрібно повертати гроші в банк.

Також Роман Ванзуряк перерахував певну суму грошей на рахунок Віталія Гончарюка, який у сім років вже переніс операцію з пересадки кісткового мозку. Ця складна операція вартувала його сім’ї 136 тисяч євро. Хлопчик досі не покидає стін клініки і потребує щоденного реанімаційного нагляду.
Юліана Маркізан 1988 р.н. звернулася до народного депутата для отримання допомоги в зв’язку з необхідністю термінової пересадки кісткового мозку. Їй також була надана певна фінансова підтримка.

Людмилі Кожуховській поставили жахливий діагноз – у дівчини рак головного мозку третього ступеня важкості. Їй вже зробили одну операцію, однак подальше лікування можливе лише в Німеччині і коштує воно 100 тисяч євро. Матір хворої дівчинки звертається до всіх небайдужих людей з проханням про допомогу, адже вона понад усе.

Інформація про те, куди конкретно кожен депутат фракції УДАР спрямував виділені Верховною Радою кошти згодом буде оприлюднена на партійному сайті.

Нагадаємо також, що Віталій Кличко свою депутатську зарплатню перераховує до дитячого будинку «Ромашка», що знаходиться в селі Оршівці Кіцманського району.

Благодійність для ударівців – це не одноразова акція, а щоденна робота.

Про це повідомляє прес-служба обласного осередку партії \”УДАР\”.

peredplata