Асфальтний завод у Новодністровську демонтовано

Асфальтний завод у Новодністровську демонтованоМи перемогли. Сьогодні я отримав офіційну відповідь з Новодністровської міської ради про те, що асфальтний завод був встановлений незаконно (як я і говорив, ніхто ніяких дозволів не видавав) і на сьогоднішній день демонтовано.

Незважаючи на те, що у встановленні цього асфальтного заводу в місті, був зацікавлений особисто голова Чернівецької ОДА Папієв М. (є аудіо запис), нам спільними зусиллями вдалося добитися справедливості і законності в цьому питанні. Хочу окремо подякувати таким журналістам як Петру Кобевку, Сергію Зарайському і Юрію Чорнею які об’єктивно висвітлювали цю проблему. Я вважаю, що вони внесли дуже вагомий вклад в цю перемогу, адже великий інформаційний резонанс і активна громадська підтримка заставила владу зупинитися і демонтувати незаконно встановлений завод (обладнання їм довелося вивозити з площадки 7 днів, такий був розмах).

Також хочу повідомити громадськість і ЗМІ про те, що зараз відносно мене фабрикується кримінальна справа. Причиною цього є моя активна опозиційна, громадсько-політична діяльності (так повідомило мені джерело в правоохоронних органах). 22 липня мене викликають до слідчого. Вони розраховують на те, що завдяки кримінальній справі зможуть мене залякати. Хочу звернутися до ініціаторів цього процесу, що ніяка кримінальна справа не змінить, моєї принципової позиції щодо незаконних дій посадових осіб, моїх переконань і не заставить мене мовчати.
В подальшому про перебіг цієї кримінальної справи я буду інформувати громадськість і ЗМІ.
Руслан Панчишин

peredplata