На Калинівському ринку знову неспокійно. Підприємці 5 сектору проти знесення контейнерів

На Калинівському ринку знову неспокійно. Підприємці 5 сектору проти знесення контейнерів\”На 5 секторi знову Михайлiшин збрехав людям. Пробують за його вказiвкою демонтувати частину прилавкiв, які вiн обiцяв не чіпати\”. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук.

У підприємців є відповіді з Чернівецької міської ради, де йдеться, що питання демонтажу будуть обговорюватись з підприємцями.

На Калинівському ринку знову неспокійно. Підприємці 5 сектору проти знесення контейнерів

Нагадаємо, минулого тижня прес-служба Калинівського ринку повідомила, що демонтаж прилавків та дев’яти контейнерів 5-го сектору Калинівського ринку відбувається на законних підставах без жодних порушень прав та інтересів підприємців. Згідно рішення Виконавчого комітету Чернівецької міської ради № 145/5 від 26 березня 2013 року, у понеділок 5 серпня, з території 5-го торгового сектору «Калинівського ринку» вивезли 9 із 17 контейнерів, які належать комунальному підприємству. Про це завідуючий сектору та заступник генерального директора ринку заздалегідь повідомили підприємців сектору.

«Вивозили лише контейнери, в яких не здійснюється підприємницька діяльність. Інші вісім, як і обіцяв під час зустрічі з підприємцями керівник міста Віталій Михайлішин, залишились на місцях і підприємці продовжують торгувати в орендованих контейнерах, – зазначив Директор КП «МКП «Калинівський ринок» Руслан Сербінчук. – Також 5 серпня з 5-го сектору були тимчасово демонтовані прилавки, які перебували у жахливому стані і не відповідали сучасним нормам торгівлі на ринку. На сьогоднішній день триває виготовлення нових прилавків, які найближчим часом будуть встановлені на попередніх торгових місцях».

peredplata