Сьогодні відбудеться відкриття пункту прийому візових анкет у Чернівцях

Сьогодні відбудеться відкриття пункту прийому візових анкет у ЧернівцяхСьогодні, 12 серпня, на вулиці Червоноармійській, 31 в Чернівцях відбудеться офіційне відкриття пункту прийому візових анкет Генерального консульства республіки Польща у Вінниці. Початок о 16.00.

«Відкриття візового центру – результат наполегливої дворічної співпраці Чернівецької міської ради з Паном Генеральним консулом Польщі у Львові Ярославом Дроздом. Це свідчення поглиблення інтеграції і запорука подальшого позитивного розвитку двосторонніх відносин. Я особисто задоволений, що наша робота знайшла своє логічне продовження і сьогодні ми можемо ще більше наблизити Чернівці до європейської спільноти. А також відкрити чернівчанам дорогу до Європи безпосередньо з Чернівців», – заявив секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин сьогодні під час апаратної наради.

Пункт Прийому Візових Анкет надасть мешканцям Чернівців та області можливість звернутися по консультацію, подати документи та отримати польські візи за адресою візового центру. Раніше для подання візових анкет та комплекту документів на отримання візи Республіки Польща чернівчани мали за попереднім записом подорожувати до Львова або Івано-Франківська.

peredplata