Розпочато досудове розслідування по справі абітурієнтки Буковинського фінансово-економічного університету

Розпочато досудове розслідування по справі абітурієнтки Буковинського фінансово-економічного університетуНагадаємо, Віра Лазоряк звернулась до народного депутата України Романа Ванзуряка з проханням допомогти захистити її права. Вона стверджувала, що її результати вступних тестів були виправлені. Відреагувавши на звернення, Роман Ванзуряк направив депутатський звернення до прокуратури Чернівецької області. Керуючись ст.21 ЗУ «Про прокуратуру», звідти була надана відповідь, що прокуратура не вправі проводити перевірку за зверненням до попередніх висновків компетентних органів виконавчої влади, тому депутатський запит було направлено до Міністерства освіти і науки України та УМВС України в Чернівецькій області.

Поки паперова тяганина триває, пані Лазоряк перемістили у рейтингу майже на 30 сходинок вверх. Чи не спроста це зроблено, щоби не зчиняти шуму.
На даний момент УМВС у Чернівецькій області встановило, що викладені у зверненні відомості підлягають розгляду відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України. А тому відомості, які вказують на наявність ознак кримінального правопорушення, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Про це повідомляє прес-служба буковинського \”УДАРу\”.

peredplata