На висоті

Застрибувати на дерева,бігати парапетами та підкорювати практично любу висоту, хіба що не єдина перевага котів над собаками. Висота нерідко рятує котам життя. Важко уявити собі пса, який з легкістю забрався б на високе дерево чи зістрибнувши з другого поверху залишився живим. Хто міг уявити собі , що кожного дня чернівецькі вулиці підкорює незвичайний пес. Пес, який займається паркуром і якому з легкістю вдається руйнувати стереотипи.

Найс — пітбультер’єр , йому 1 рік і він вже встиг стати легендою. Вадим Рудченко , який з дитинства мріяв про собаку , якось набрався сміливості і придбав маленького песика на ринку в Чернівцях. Турботливий господар вирішив допомогти собаці в незвичайних починаннях. День за днем, вершина за вершиною вони підкорювали місцеві вулиці та будинки.

Як тільки Найс почав демонструвати успіхи, Вадим зняв свого улюбленця на камеру разом із відомим псом — паркуристом Третом і виклав відео в інтернет. Цим самим відкрив нову сторінку в історії сучасного собачого спорту. Якщо паркур — це мистецтво вільного проходження перешкод, то Найс являє собою це саме подолання вільних перешкод.

Більше того, господар Найса впевнений в тому, що методикінологів місцями досить негуменні по відношенню до собак. Він впевнений, що тягнути собаку за нашийника чи змушувати цілими днями тренуватися без перестану — несправедливо. В свій час , Вадим зрозумів, що запорука успіху — взаєморозуміння між собакою та господарем.

Вадим запевняє — чим більше часу ви проводите зі своєю собакою, тим кращий результат.

Цікаво, що Найс дійсно став місцевою зіркою. Він собака, яка займається паркуром. Відео з його участю займає високий рейтинг в інтернеті.
Життя Найса сповнене враженнями та емоціями і він прагне поділитись цими враженнями з іншими.

Таня Панська

peredplata