У Чернівцях свободівці провели екологічну акцію

У Чернівцях свободівці провели екологічну акцію26 жовтня 2013 року активісти Чернівецької міської організації Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\” та \”Студентської Свободи\” провели екологічну акцію. Націоналісти прибрали узвишшя над вулицею Александрі у Чернівцях, місце де свободівці традиційно розміщують червоно-чорний стяг. Кілька годин роботи, кількасот кілограмів зібраного сміття та вдячність місцевих мешканців – такий результат акції.

\”З цього узвишшя проглядається усе місто. Вже кілька разів свободівці встановлювали тут червоно-чорний стяг боротьби. Вперше – цього року на День Незалежности, вдруге – на Покрову. Кожного разу, коли ми сюди навідувалися, помічали все більше сміття. Це місце є популярним для відпочинку серед чернівчан. Відтак вирішили, якщо не ми, то хто? Й взялися наводити тут лад\”, – повідомив в.о. голови Чернівецької міської організації ВО \”Свобода\” Олег Дяконюк.

Націоналіст повідомив, що з площі близько 150 квадратних метрів зібрано 28 мішків зі сміттям: переважно скло та пластик. Ближчим часом свободівці встановлять на узвишші контейнери для сміття та забезпечуватимуть його вивіз.

\”Сподіваюся, що чернівчани відповідальніше будуть ставитися до довкілля. Хотілося б, аби в таких акціях брало участь якомога більше людей, і не лише наших партійців. Бо, переконаний, той, хто хоча б раз брав участь у подібних акціях, смітити вже не буде\”, – підкреслив Олег Дяконюк.

Джерело – прес-служба ЧОО ВО \”Свобода\”.

peredplata