Буковинських дорожників продовжують звільняти з роботи

Буковинських дорожників продовжують  звільняти з роботиБуковинських дорожників продовжують звільняти з роботи, а поверхневу обробку доріг як не робили, так і не роблять досі. Незважаючи на головне завдання Служби автомобільних доріг – утримання їх мережі в належному експлуатаційному стані, створення умов безперебійного та безпечного руху автомобільного транспорту на дорогах.

Хоч загальновідомо, що поверхнева обробка захищає покриття від руйнування приблизно на 2-4 роки, говорити про це в цьому році, за словами начальника Служби автомобільних доріг краю Ігоря Гаха, немає сенсу: не дозволяють, мовляв, погодні умови. Та й коштів немає. Однак пропозиції буковинських дорожників щодо важливості виділення фінансування стосовно такої обробки надіслані до Києва і, ймовірно, їх врахують задля того, аби вже з початку року наступного «провести необхідні процедури і з травня розпочати ці роботи».

За повідомленням директора ДП «Чернівецький облавтодор» Володимира Мицька, зарплатню працівники отримали за вересень, тож великої заборгованості нема. Однак звільнення фахівців триває попри намагання керівництва максимально знаходити об’єми робіт та кошти задля збереження існуючих колективів. Кількість людей приводять і надалі «у відповідність до фінансування».

peredplata