Міська рада розробила заходи з попередження аварійних ситуацій на дорогах

Міська рада розробила заходи з попередження аварійних ситуацій на дорогахЗ метою забезпечення безперешкодного руху громадського транспорту, механізованого прибирання снігу та сміття, посипання доріг піскосумішшю, забороняється стоянка транспортних засобів, крім місць, відведених для паркування, на вул. Головній (на ділянці від вул.П.Сагайдачного до вул.Садової); вул.Червоноармійській (на ділянці від вул.Головної до вул.Сторожинецької); вул.М.Ватутіна; вул.Університетській; вул.Руській (на ділянці від вул.Головної до вул.Московської Олімпіади); вул.І.Франка; вул.Ю.Гагаріна (на ділянці від вул.Одеської до вул.Б.Хмельницького); вул.Сторожинецькій (на ділянці від вул.Червоноармійської до вул.О.Кошового); вул.Т.Шевченка (на ділянці від вул.Головної до вул.М.Кордуби); вул.М.Кордуби; вул.І.Котляревського та площах Соборній і Центральній.

При порушенні власниками транспортних засобів правил дорожнього руху щодо стоянки транспортних засобів в неустановлених місцях на цих вулицях, вживатимуться заходи відповідно до чинного законодавства, в тому числі із застосуванням евакуаторів та блокуючих пристроїв для звільнення вулиць від транспортних засобів.

Під час сильних снігопадів та ожеледиці рух легкових та вантажних транспортних засобів буде спрямований за схемою «великого кільця» по вулицях Південно-Кільцевій, Миколаївській, Миру, Авангардній, Миргородській, У.Кармелюка, В.Винниченка, Комунальників, Південно-Кільцевій, Руській, об’їзній дорозі, вулицях Д.Лукіяновича, Хотинській, Галицький шлях, Ю.Гагаріна, М.Чернишевського, О.Маковея, П.Нахімова, Стрийській, П.Рибалка, Заставнянській, К.Дзержика, Зарожанській, О.Кошового, Канівській, Сторожинецькій, Рівненській, Червоноармійській.

Також буде заборонено в’їзд в місто великовантажних та транзитних транспортних засобів. Їх рух буде спрямовано по вулицях Галицький шлях, Хотинській, Д.Лукіяновича, об’їзній дорозі, вулицях Головній, Південно-Кільцевій, Червоноармійській, Рівненській, Сторожинецькій.

Окрім того, під час сильних снігопадів та ожеледиці, по вул.Червоноармійській (на ділянці від вул.Садової до Соборної площі) та вул.Головній (на ділянці від вул.Л.Кобилиці до вул.П.Сагайдачного), спрямувавши їх рух по вул.Садовій, вул.Головній, вул.Л.Кобилиці, вул.Руській та вул.П.Сагайдачного буде організовано односторонній рух транспортних засобів, крім громадського транспорту.

На вулицях міста будуть встановлені відповідні дорожні знаки.

peredplata