Ярослав Кушнірик повідомив про початок весняного місячника благоустрою міста

Ярослав Кушнірик повідомив про початок весняного місячника благоустрою містаСьогодні, 3 березня, на загальній апаратній нараді секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик повідомив про початок весняного місячника санітарної очистки та благоустрою міста, а також дав низку доручень керівникам структурних підрозділів міської ради.
Місячник благоустрою у рамках всеукраїнської акції «Чисте довкілля» триватиме до 12 квітня. Враховуючи сприятливі погодні умови, комунальні підприємства міста уже на початку минулого тижня розпочали прибирання тротуарів, прилоткової частини доріг, прибудинкових територій, зелених зон та парків. Щоденно у роботі задіяно близько 320 двірників і 15 одиниць техніки. Станом на сьогодні прибрано змет на 81-й вулиці. Ще на 52-х вулицях роботи буде завершено до кінця цього тижня. Далі підприємство «МіськШЕП» розпочне механізоване прибирання вулиць.

Секретар Чернівецької міської ради дав доручення головам районних у місті рад провести обстеження технічного стану аншлагів на будинках міста.

Також, з метою контролю щодо ефективності діяльності КП «МТК Калинівський ринок», виконання фінансових планів, використання грошових коштів комунального підприємства, департаменту економіки міської ради доручено підготувати положення про Наглядову раду комунального підприємства «Міський торговельний комплекс «Калинівський ринок». До обговорення положення буде залучено експертів та підприємців.

На апаратній нараді було оголошено, що завтра, 4 березня, у приміщенні Ратуші відбудеться спільне засідання працівників структурних підрозділів міської ради із представниками громадськості щодо вдосконалення та упорядкування офіційного веб-порталу Чернівецької міської ради.

Депутати Чернівецької міської ради VI скликання

peredplata