Пророцтва на 2014 рік: Китай змінить світ, Росія розпадеться, США ослабнуть

Пророцтва на 2014 рік: Китай змінить світ, Росія розпадеться, США ослабнутьВольф Мессінг говорив, що через Китай Росію чекають біди, а Распутін пророкував, що Росія почне кровопролитну війну, в якій зазнає болючої поразки.

Вольф Мессінг передрікав три події, які змінять світ. Пов’язані вони з Китаєм. Згідно з його прогнозам, Китай перетвориться на супердержаву всього за кілька місяців.

Мессінг говорив, що до цього чекають країну неймовірно-важкі, ні з чим раніше пережитим незрівнянні часи, можливо, Росія втратить частину територій і розпадеться.

Григорій Распутін стверджував, що за перші півтора десятка років 21 століття Росія остаточно перетвориться на «болото нечестивих», за що їй належить очистка кровопролитною, раніше небаченою за своєю жорстокістю війною, в якій вона зазнає поразки.

Аристокл Афонський пророкував, що всі кинуть Росію, відмовляться від неї інші держави, лишивши її собі самій, щоб на допомогу Господню уповали російські люди.

Історик Сергій Семанов був упевнений, що особистість Лермонтова якось пов’язана з подіями що відбуваються в Росії. Влітку 1914 року планували відзначити річницю сто років з дня його народження – в цей час почалася Перша світова війна. Влітку 1941 року, йшла підготовка до пам’ятної дати сторіччю з дня смерті Лермонтова, але тут грянула Велика Вітчизняна війна. Минуло 150 років з дня народження Лермонтова, країна відзначила цю дату в 1964 році – і рік завершився зняттям Хрущова. Через 150 років з дня смерті Лермонтова, в 1991 році росіяни стали свідками путчу і розпаду СРСР. Що відбудеться в 2014-му і в 2041 поки не відомо, але з вищенаведеної хронології стає зрозуміло, що майбутні події будуть не хорошими.

Олексій Похабов – ніяких природних катаклізмів в найближчі кілька років не передбачається, однак в 2014 році можливо почнеться війна на території Росії. “Скільки вона протриває, поки сказати не можу, але відчуваю, що вона буде”, – сказав він.

Ванга пророкувала, що Росія розсиплеться на кусочки, а потім згине.

Мішель Нострадамус пророкував США, що колись могутня держава ослабне і втратить свою велич. Це страшний період. Людство припинить свій розвиток і почне деградувати.

Едгар Кейсі передбачав – що Північна Америка приблизно на третину піде під воду. Це знищить економіку, соціальний і політичний устрій США.

peredplata