Путін давно вже мертвий – екстрасенс

Путін давно вже мертвий – екстрасенсВідомий український екстрасенс-медіум Максим Гордєєв, який приймав участь у двох сезонах «Битви екстрасенсів», розповів представникам ЗМІ, що чекає Україну. За його словами, Росію чекає жорстока розплата за агресію.

«Карма – це така штука, яка дуже сильно б’є. Те, що буде далі відбуватися з Росією, це те, що вже зроблено з Україною, яка її годувала і підтримувала, кармічно повернеться. Всі, хто допустив це, брав участь в подібному, всі будуть покарані. Вищий суд існує, і душі тих людей, які допустили таку ситуацію з Україною, будуть горіти в пеклі», – переконаний екстрасенс Максим Гордєєв.

“Все, що Путін зробив, йому просто так з рук не зійде. Він буде дуже сильно мучитися. Все почнеться з хвороб, і просто так цей світ він не покине. Ненависть великої кількості людей рано чи пізно його накриє. Він вважає, що правитиме вічно. Гітлер теж так думав … Те, що з ним буде відбуватися, буде жахливим результатом. Він вже мучиться і розплачується за гріхи. Я вам більше скажу: він вже помер! Це пов’язано з його особою, і справа не в пластичних операціях, він вже тоді помер. Все сильно змінилося десь посередині його правління. Починав він зовсім іншою людиною », – додав Максим Гордєєв.

Екстрасенс запевнив, що Крим повернеться Україні, а всі інші міста й території залишаться українськими. «Не буде ніколи інших держав на українській території. Україна завжди була єдина і такою залишиться», – сказав він.

Джерело

peredplata