Американський «бомж», який шукав наречену у Чернівцях, – звичайний секс-турист

Американський «бомж», який шукав наречену у Чернівцях, – звичайний секс-туристАмериканський 53-річний «бомж» Керрі Долего, якого знайшли соціальні працівники на чернівецькому вокзалі в компанії українських «колег», наступного тижня повертається додому в Штати (місто Фенікс, штату Арізона).

Як розповіли волонтери, які знайшли й обігріли американця, грошей на дорогу додому дало йому американське посольство, пише газета «Сегодня».

Нагадаємо, Керрі Долего – колишній поліцейський, розлучений батько трьох дорослих дітей і екс-кандидат у губернатори Арізони (йшов від «зелених» за додатковими списками). За його версією, за тисячі кілометрів його привело нібито бажання поділитися з нашими вченими інноваційними ідеями. Тут він, мовляв, познайомився в Інтернеті з 28-річною Юлею з Чернівців і по вуха закохався (дівчина каже, що від її імені з ним листувався хтось інший). А потім його картка виявилася заблокована, він став бомжувати і заробив пневмонію (зараз у лікарні).

Але з його сторінок в Інтернеті (в соцмережах і на безлічі сайтів знайомств) ми виявили, що Долего, швидше за все, один із секс-туристів, які натовпами приїжджають в Україну в пошуках доступної любові. Як видно з його записів, він фліртував не з однією «Юлею». На сайті наречених from.ru американець хвалиться, що отримує по 75 повідомлень і півсотні смайликів (усмішок) від російських та українських дівчат щодня, розсипається у компліментах Україні («це чарівна країна з гостинними людьми», «одне з кращих місць в світі для життя»). Пише, що по батьковій лінії у нього в роду були поляки і що залишиться в Україні, поки не знайде дружину або «навіть довше». Американець підкреслював, що не збирається платити дівчатам з інших міст за дорогу, якщо вони вирішать зустрітися вживу, мовляв, і так витратив 3 тисячі доларів на квиток зі США в Україну і, взагалі, у шлюбі кожен платить за себе. Перед тим, як податися до Чернівців, він встиг пожити в Криму та Миколаєві.

Джерело

peredplata