Американець, який бомжував у Чернівцях, знову балотуватиметься в губернатори

Американець, який бомжував у Чернівцях, знову балотуватиметься в губернаториАмериканець Кері Долего, який у листопаді минулого року бомжував у Чернівцях, знову балотуватиметься у губернатори штату Арізона. Про це Долего повідомив кореспонденту molbuk.ua в листуванні в одній із соціальних мереж.

«Минулого тижня я подав заявку до виборчої комісії, щоби стати кандидатом від Партії Зелених на виборах губернатора Арізони у 2014 році. До моїх обов’язків, як кандидата, входить роздача листівок та бесіди з людьми щодо майбутнього нашого штату та його керівництва», – пише Кері Долего.

До Америки чоловік повернувся приблизно місяць тому. Тепер він знову планує приїхати до Чернівців:

«В США я знаходжуся близько місяця. Я планую приїхати до Чернівців приблизно у травні 2012 року, якщо знайду спонсора по роботі».

Американець, який раніше був закоханий у чернівчанку Юлію, тепер знову шукає свою пасію.

«Щодо особистого життя, я все ще в пошуках високої та привабливої особи, яка була би найкращою для мене», – додав Кері Долего.

Нагадаємо, торік у листопаді у Чернівцях знайшли безпритульного, який виявився американцем. Як з’ясувалося, Кері Долего приїхав у пошуках чернівчанки Юлії, з якою він познайомився в Інтернеті. Крім того, пізніше стало відомо, що Долего раніше балотувався в губернатори американського штату Арізона.

Джерело

peredplata