Пророцтво Ванги: Росію чекає повалення Путіна і кровопролитна війна з Китаєм

Пророцтво Ванги: Росію чекає повалення Путіна і кровопролитна війна з КитаємБолгарська провидиця Ванга в останні роки свого життя була змушена співпрацювати з болгарським КДБ. Однак, як видно, саме завдяки цьому поступово відкривається завіса над багатьма таємними пророцтвами, зробленими колись цією видатною жінкою.

Зокрема, одним з останніх було розшифровано пророцтво Ванги про майбутнє Володимира Путіна і Барака Обами. Нещодавно пророкування було оприлюднено в болгарських ЗМІ, повідомляє 24Світ з посиланням на Joinfo.ua.

Так, Ванга пророкує повалення як російського, так і американського глав держав. Однак, за її словами, більш сумна доля очікує все ж Барака Обаму.

Якщо глава Росії всього лише відійде “в тінь”, при цьому він зможе продовжити відігравати участь у політичному житті РФ, то Обама, цілком імовірно, піде під суд.

Ось тільки на поваленні російського вождя потрясіння для Росії не закінчаться. Не за горами кровопролитна війна з Китаєм, в которорой Росія зазнає поразки і втратить багато своїх земель.

Джерело

peredplata