Жителі села Великий Кучурів Чернівецької області погрожують зупинити потяг + ФОТОРЕПОРТАЖ + ДОКУМЕНТИ

Жителі села Великий Кучурів Чернівецької області погрожують зупинити потяг + ФОТОРЕПОРТАЖ + ДОКУМЕНТИТільки після того, як мешканця села Великий Кучурів вбило струмом, РЕМ почав реагувати на численні звернення мешканців двох вулиць.

Жителі села Великий Кучурів, які проживають на вулиці Буковинській та Чернівецькій звернулись до газети «Час» з проханням про допомогу, адже на їхні численні скарги на постійні перебої, проблеми з кабелями, стовпами та трансформатором Сторожинецький РЕМ ніяк не реагує, а тільки годує їх обіцянками.
І невиконання обіцянок стало фатальним для їхнього односельчанина.

Жителі села Великий Кучурів Чернівецької області погрожують зупинити потяг + ФОТОРЕПОРТАЖ + ДОКУМЕНТИТак, минулої суботи, коли знову вулиці села залишились без світла, місцевий мешканець Василь Лячинський, який неодноразово ремонтував трансформатор, піднявшись до щитової, був смертельно вражений струмом.

Жителі села Великий Кучурів Чернівецької області погрожують зупинити потяг + ФОТОРЕПОРТАЖ + ДОКУМЕНТИЖителі заявляють, що після цього випадку працівники РЕМу в суботу вечором та в неділю наводили порядок з кабелями біля трансформатора. Але все це було зроблено тільки «про людське око», так як вулиці й надалі залишаються без світла.

Жителі села Великий Кучурів Чернівецької області погрожують зупинити потяг + ФОТОРЕПОРТАЖ + ДОКУМЕНТИВ зимовий період з 24 годин світло є тільки 4 години. Люди мерзнуть, тому що газові або електричні котли без світла не працюють.

Жителі села Великий Кучурів Чернівецької області погрожують зупинити потяг + ФОТОРЕПОРТАЖ + ДОКУМЕНТИМешканці двох вулиць в разі невирішення проблеми погрожують вийти на колію та перекрити рух потягу «Москва-Софія». Їхній терпець уривається, адже ця проблема залишається актуальною вже декілька років.

Жителі села Великий Кучурів Чернівецької області погрожують зупинити потяг + ФОТОРЕПОРТАЖ + ДОКУМЕНТИСьогодні 1 лютого відбулась зустріч мешканців з трьома депутатами обласної ради та головним інженером Сторожинецького РЕМу Мар’яном Чоботарем. Результатом цієї зустрічі стало створення комісії з вирішення проблеми енергопостачання на вулицях Буковинській та Чернівецькій. До складу комісії увійшли: представники районної влади, депутати обласної ради (Олександр Фіщук, Руслан Мельник та Микола Салагор), головний редактор газети «Час» Петро Кобевко та представники громади.

Жителі села Великий Кучурів Чернівецької області погрожують зупинити потяг + ФОТОРЕПОРТАЖ + ДОКУМЕНТИКомісія вимагає від РЕМу замінити 4 км. кабелю, також замінити 42 старих зогнивших дерев’яних стовпів на нові бетонні. Якщо перебої напруги будуть продовжуватись, то й старий трансформатор потрібно буде замінити на новий більш потужний.

студент-політолог Юрій Манчуленко

ДОКУМЕТИ

Рішення комісії
Жителі села Великий Кучурів Чернівецької області погрожують зупинити потяг + ФОТОРЕПОРТАЖ + ДОКУМЕНТИ

Жителі села Великий Кучурів Чернівецької області погрожують зупинити потяг + ФОТОРЕПОРТАЖ + ДОКУМЕНТИ

Жителі села Великий Кучурів Чернівецької області погрожують зупинити потяг + ФОТОРЕПОРТАЖ + ДОКУМЕНТИ

peredplata