На Гагаріна у Чернівцях може завалитися будинок

На Гагаріна у Чернівцях може завалитися будинокУ Чернівцях мешканці одного із будинків у центральній частині міста бояться, що їхній будинок завалиться. Люди розповідають, що майже рік вода підмиває фундамент. Від чиновників вони отримують тільки відписки

«Наш будинок на вулиці Гагаріна, 3, вже понад рік заливає. З-під землі витікає вода і затоплює підвал. Поряд біля під’їзду теж тече вода. Через таку велику кількість вологи земля під бруківкою біля вхідних дверей провалилася.
Така ситуація загрожує руйнуванням будинку. Якщо вода у підвалі стоїть роками, це ж підмиває фундамент, будинок може впасти.

Ми вже десятки разів зверталися до відповідних комунальних служб, але жодної реакції досі немає. Приїжджали працівники водоканалу і лише пояснили, що не знають, де копати, і нічим допомогти не можуть. Кілька місяців тому приходили працівники ЖРЕПу і так само відмовилися шукати місце, звідки витікає вода. А тим часом із райради отримуємо відписки, що витік ліквідували.

Вже через ЗМІ вкотре звертаємося до чиновників, щоби звернули увагу на наш будинок. Можливо, лише таким чином нам вдасться врятувати наші помешкання. Просимо пояснити, чому ніхто з комунальників не зважає на те, що будинок у центральній частині міста може впасти».

Джерело

peredplata