Рятувальники передали гостинці від Миколая та Діда Мороза буковинським школярам

 

Сьогодні вночі під подушки маленьких українців Святий Миколай поклав подарунки. Кожна дитина в цей день прагне отримати те, що бажає. Допомогти здійснити мрії буковинських діток також взялися рятувальники. У День Святого Миколая представники Управління ДСНС України у Чернівецькій області підготували театралізоване дійство та завітали до учнів Чернівецької спеціальної загальноосвітньої школи № 3. Вогнеборці, котрі постійно організовують для малечі цікаві заходи, намагалися створити справжню атмосферу свята для школярів.

Переодягнувшись у костюми казкових героїв, рятувальники показали учням цікаву виставу. Вона була повчального змісту, адже під час заходу працівники Служби порятунку намагалися донести свою основну місію – застерегти малечу від пожеж і повторити з ними правила безпечної поведінки. Із великою радістю школярі також брали участь у театралізованій постановці. Хлопчики в костюмах пожежників разом із Дідусем Морозом гасили новорічну ялинку, яка загорілася від увімкненої гірлянди. Водночас, діти навчалися правил безпеки, відповідали на запитання вікторини про те, від чого ще може виникнути пожежа, і як діяти у такому разі.

Після того, як умовну пожежу сміливі вогнеборці вправно загасили, рятувальники водили хороводи із малечею, діти весело танцювали, розповідали вірші, відгадували загадки, співали пісні.

Звичайно, під час заходу ніхто не залишився без подарунків. За те, що дітки чемно вели себе впродовж року, рятувальники передали їм солодощі та іграшки.

Піднесений настрій дітей наприкінці свята засвідчив про те, що дійство було цікавим для школярів й вони отримали безліч вражень від святкового візиту рятувальників у навчальний заклад.

 

Інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata