Поліція ініціювала вирішення проблеми стихійних сміттєзвалищ поблизу МАПП «Порубне»

Під час робочої поїздки на Глибоччину начальник Головного управління Національної поліції Анатолій Дмитрієв звернув увагу на велику кількість стихійних сміттєзвалищ на відрізку автошляху «Чернівці-Порубне». Для усунення цього явища, яке негативно впливає на екологію та імідж держави, Анатолій Дмитрієв ініціював спільну нараду з керівниками відповідних органів державної влади – інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У нараді, що відбулася 20 лютого, взяло участь керівництво ГУНП в Чернівецькій області, Глибоцького відділення поліції, Управління патрульної поліції, Глибоцької РДА, Державної екологічної інспекції та Служби автомобільних доріг.

Учасники наради обговорили шляхи вирішення проблеми стихійних сміттєзвалищ на вказаному відрізку автошляху. За результатами обговорень прийнято рішення провести низку першочергових дій:

•        негайно ліквідувати наявні стихійні сміттєзвалища;

•        облаштувати додаткові місця для зупинок і відпочинку учасників дорожнього руху;

•        встановити більшу кількість смітників;

•        провести агітаційну роботу серед населення.

У разі невиконання умов щодо усунення недоліків, поліція вирішуватиме питання про притягнення до адміністративної відповідальності посадових осіб та учасників дорожнього руху, відповідно до статей 139 і 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Контроль за дотриманням вимог законодавства здійснюватимуть додаткові автопатрулі поліції.

 

peredplata