На ремонт доріг на Буковині виділено понад 116 млн. грн

Зміни до обласного бюджету на 2019 внесено на 30-й позачергової сесії Чернівецької обласної ради. Так, понад 116 млн. грн. спрямовано на проведення реконструкції і поточного ремонту автодоріг загального користування державного значення області за рахунок залишку коштів, що надійшли минулого року до спеціального фонду обласного бюджету від перевиконання понадпланових надходжень митних платежів в Чернівецькій області. Про це інформує прес-служба облради.

Також здійснено розподіл залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах нашого краю у сумі понад 18 млн. грн.

peredplata

1 thought on “На ремонт доріг на Буковині виділено понад 116 млн. грн

  1. На жаль, цих грошей буде доста лише купити нові штани Кобевку П.Д., в яких би працював замок від ширінки. А за дороги-мости, коли сусідні області отримують по мільярду і більше, підрядники будуть втікати, як таракани від дихлофосу.

Comments are closed.