У Чернівцях під час пожежі загинула людина

У Чернівцях під час пожежі загинула людинаУ Чернівцях на вул. Прип’ятській під час пожежі на відкритій території приватного домоволодіння, поблизу гаражу виявлено тіло домовласника, чоловіка 1966 року народження. Вогнем знищено одяг.

У селі Верхні Петрівці Сторожинецького району виникла пожежа в житловому будинку та господарській будівлі місцевої мешканки. На ліквідацію пожежі було направлено вогнеборців міста Сторожинець та місцеві пожежні команди сіл Верхні Петрівці та Буденець. В обох будівлях стіни та перекриття були дерев’яні, що сприяло швидкому поширенню вогню. Співробітники МНС зупинили поширення полум’я у тих межах, у яких застали на момент прибуття. Вогнем знищено покриття житлового будинку.

У селі Малинці Хотинського району горіла господарська будівля. За місцем виклику було направлено 2 пожежно-рятувальні підрозділи міста Хотин та місцеву пожежну команду села Клішківці. Існувала загроза поширення вогню на поруч розташований житловий будинок. Вогнеборці за короткий проміжок часу зупинили подальше поширення вогню. Завдяки оперативним діям бійців МНС від знищення було врятовано 2 будівлі.

Всього минулими вихідними у Чернівецькій області виникло 6 пожеж. Працівники МНС врятували від знищення 3 будівлі, ще 4 пошкоджені, повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області.

peredplata