Буковинські молодята виграли путівку до Парижа

Буковинські молодята виграли путівку до ПарижаЧетвертий благодійний проект «Закохана Буковина» відбувся 15 лютого за підтримки Чернівецької міської ради. Цьогоріч у ньому взяли участь 9 закоханих пар з Чернівців та різних районів області. Одна із них навіть офіційно уклала шлюб у приміщенні клубу Hard rock, де відбувався захід.
У присутності працівників Палацу урочистих подій на весільний рушничок стали Ігор Тимку та Олександра Шкапій з Глибоцького району. Щасливі закохані обмінялися обручками та поставили найважливіші у своєму житті підписи.
Жодна із пар-учасниць проекту не залишилася без подарунків від благодійників. Усі наречені отримали вишукані весільні сукні від ТМ «Павліна». Окрім того, закоханим дісталися різні бонуси: обручки, сертифікати на стильні весільні прикраси повної комплектації (діадему , кольє, сережки, браслет, аксесуари, і авторську фату), телевізор, ексклюзивні фото- та відеозйомки, романтичні вікенди на турбазах області, солодощі від генерального спонсора «Ваніль» тощо.
На святі були присутні три пари чернівчан, які відзначили золотий ювілей подружнього життя: Людмила і Михайло Брукліч, Кирило і Палагія Парфирови, Михайло та Стефанія Ферескул . Вони отримали спеціальні подарунки з рук координатора благодійних проектів для молоді та дітей ЧОБО «Майбутнє України» Марти Левченко.
Дві пари молодят отримали від директора Палацу урочистих подій Ліни Федоряк сертифікат на право безкоштовного обряду одруження. А згідно рішення наглядової ради начальник відділу у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради Наталія Коцур вручила сертифікат на романтичну подорож до Парижу Іллі Торга та Олександрі Кіцан із села Стара Жадова Сторожинецького району.
Розважальну частину свята склали: співачка Евеліна Федоряк, вихованки вокальної студії «Барви», шоу-гурт «Вікторія» та команда КВК «Візбаден», а також танцюристи, серед яких вихованці студії «МувОн».

Джерело: Сектор інформації та зв’язків з громадськістю міськради

peredplata