Чернівецька міська рада запрошує до участі в святкуванні Дня міста та наголошує на вакцинації учасників

2-3 жовтня Чернівцям виповниться 613 років від дня першої писемної згадки. У рамках загальноміських святкових заходів заплановані виставки-продажі:

– хлібопекарів та кондитерів на вул. Шкільній;

– сироварів та бджолярів на вул. Шкільній і вул. Турецькій;

– майстрів народних ремесел на пл. Пресвятої Марії, вул. Турецькій і вул. Шкільній;

– рестораторів на пл. Пресвятої Марії;

– книг, картин і сфери туристичних послуг на вул. Кобилянської Ольги.

Детальна інформація щодо умов участі у виставково-ярмаркових заходах з нагоди святкування Дня міста та розмірів організаційних внесків наведена в додатку.

Із заявами щодо участі у зазначених заходах звертатись до департаменту соціально-економічного розвитку та стратегічного планування міської ради (вул. Кобилянської Ольги, 3, e-mail: rozvytok@rada.cv.ua) за відповідними напрямками діяльності:

– хлібобулочні та кондитерські вироби (вул. Шкільна) – каб. №6, тел.55-30-00, тел.52-48-41;

– вироби майстрів народних ремесел (пл. Пресвятої Марії, вул. Турецька) – каб. №8, 9, тел. 52-01-21;

– продукти бджільництва і сироваріння, вироби майстрів народних ремесел (вул. Шкільна) – каб.№5, тел. 52-64-25;

– ресторанне господарство (пл. Пресвятої Марії) – каб. №5, тел. 52-64-25 (закладами ресторанного господарства організаційні внески сплачуються після перевірки організатором документів на відповідність умовам участі);

– друкована продукція, картини, туристичні послуги (вул.Кобилянської Ольги) – каб.№5, тел. 55-30-00.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020р. №1236 (із змінами), у разі введення на території Чернівецької області «червоного» рівня епідемічної небезпеки першочерговою і обов’язковою підставою для отримання місця і організації святкової торгівлі є наявність у всіх учасників і їх співробітників, залучених у заході (крім осіб, які не досягли 18 років), документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозової вакцини або двома дозами дводозової вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Додатки

 
 
 
 
 
 

peredplata