У Чернівцях запрацювала дитяча школа «Шахтаря»

У Чернівцях запрацювала дитяча академія футбольного клубу “Шахтар”.

Тренуватися діти будуть у комплексі “Маленький Париж”, пише molbuk.ua.
“Наші тренери пройшли підготовку та навчання у директора академії “Шахтаря” Едгара Кардозу, адже потрібно знати методику тренувань”, – розповідає директор академії Олександр Мікулеску.

Поки в академії будуть тренувати два молоді тренери – ексгравець “Буковини” 35-річний Олександр Тодорович та колишній гравець донецького “Олімпіка” та київського “Рубікону” 24-річний Віктор Масікевич.

В академію будуть набирати групи дівчаток та хлопців від семи до 12 років, а за можливості й молодших.

“Будемо набирати і молодших, шести років, якщо вони відповідають рівню та дуже хочуть грати у футбол”, – пояснює пан Олександр.

“Гірники” створили цю академію для розвитку наших футболістів та футболу загалом. Також це зможе зробити ривок у розвитку буковинського футболу. Можна впевнено сказати, що буковинців у прем’єр-лізі та за кордоном побільшає.

“Шахтар” зробив цю академію для того, щоб шукати таланти по всій Україні, розвивати, а потім продати в європейські клуби. Це можна помітити і зараз, як-от, з Мудриком, який поїхав у Європу. Зараз у клубу змінився вектор через війну, – каже О. Мікулеску. – “Шахтар” шукає українських гравців, адже мало іноземців приїде сюди в такий час. Уже зараз є декілька молодших футболістів із Чернівців в основній академії донеччан. Вони туди потрапили через турнір у Києві, а тут можна потрапити через академію”.

 

Перше тренування в академії безкоштовне. За перший місяць навчання потрібно заплатити 750 гривень, далі – 1500 гривень на місяць.
Тренування будуть проводитись тричі на тиждень – понеділок, середа, п’ятниця. Також ще екіпірування буде вартувати 1500 гривень.
У суботу, як каже директор, будуть проводити тренувальні ігри для усіх дітей.

“Ми маємо дати шанс усім. Я впевнений, що тут є таланти, і їм потрібно дати змогу розкритись. Також батьки матимуть змогу подивитись, як їхня дитина тренується, забиває голи, віддає гольові паси”, – каже керівник академії.

Як записатись:

Написати в інстаграм: @shakhtar_proschool.cv
Надіслати лист на пошту: mikuleskusasha2018@gmail.com
Зателефонувати за номером телефону: +38 066 939 19 96

peredplata