Віктор Олійник: Є інформація, що фани \”Металіста\” готують щось проти Дениса

Віктор Олійник: Є інформація, що фани "Металіста" готують щось проти ДенисаПерехід Дениса Олійника з \”Металіста\” у стан ворогів харківської команди з \”Дніпра\” провокує занадто багато емоцій у фанатів, котрі вже забули все, що гравець зробив для колективу Маркевича.
Про це заявив Віктор Олійник, батько Дениса, котрий зараз працює спортивним директором \”Буковини\”, повідомляє сайт чернівецького клубу.

\”Я згідний з тим, що \”Металіст\” – це команда для Дениса. Він виправдав сподівання Маркевича, а також потрапив у національну збірну України. Щобільше, Денис, як для півзахисника, відзначався результативною грою\”, – почав він.

\”Подібні випадки не роблять честі харківським вболівальникам і створюють негативний імідж такому популярному клубові, як \”Металіст\”. Футбольне життя таке, що гравець може будь – якого моменту змінити клубну прописку\”, – вважає він.

\”Дійсно, \”Металіст\” відіграв вагому роль у ставленні Дениса Олійника, як футболіста. Однак, він також зробив вагомий внесок в успіхи \”Металіста\” останніх років. Прикро, що певні харківські вболівальники вже забули про це\”, – скаржиться він.

\”У мене є інформація, що на 24 вересня (цього дня у 11 турі чемпіонату України харківський «Металіст» приймає \”Дніпро\” ) деякі вболівальники знову готують щось проти Дениса… Звісно, це дуже неприємно. Тим більше, що вболівальники не знають усіх нюансів переходу Дениса\”, – додав він.

Олійник-старший додав, що фінансове питання було не на першому плані, хоча йому й не відомо те, скільки зараз заробляє син.

\”Це його особиста справа. Зрештою, хочу того, щоби мого сина поважали. Надто там, де він чесно виконував свою роботу та радував уболівальників результативною грою\”, – резюмував він.

peredplata