Усик – Ф’юрі: де дивитись вогняний бій за абсолют в Україні – розклад трансляцій

Вже у ніч із 18-го на 19-те травня (в Україні) відбудеться довгоочікувана битва, у якій Олександр Усик поб’ється проти Тайсона Ф’юрі. Боксери змагатимуться за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті.

Довгоочікувана битва за абсолют

Тому довгоочікувану битву перенесли на травень того ж року. Обидва бійці у чудовій формі підходять до очної зустрічі. Цей факт додає ще більших очікувань щодо видовищності цього бою.

У цьому “королівському дивізіоні” не було абсолютного чемпіона світу протягом вже чверті століття. Востаннє такий статус здобував легендарний Леннокс Льюїс у далекому 1999-му році, коли переміг Евандера Холіфілда.

Тоді на кону стояли чемпіонські пояси WBA, WBC та IBF. Щоправда, титул WBO було визнано рівноцінним, тому переможець майбутнього бою Усик – Ф’юрі стане першим в історії абсолютним чемпіоном світу у хевівейті із чотирма головними титулами.

Легенди боксу Леннокс Льюїс та Майк Тайсон вже зробили свої прогнози на бій Усик – Ф’юрі.

Де дивитись бій в Україні

Медіасервіс MEGOGO – офіційний транслятор вечора боксу, який розпочнеться пізно ввечері 18 травня та закінчиться боєм Усик – Ф’юрі у ночі 19 травня (в Україні). Головний поєдинок на “Kingdom Arena” в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) розпочнеться орієнтовно не раніше 00:30 ночі.

Подивитися бої можна буде за передплатами “Легка”, “Оптимальна”, “Максимальна” та “Спорт”.

Трансляція буде доступна у розділі “Спорт”, на власному каналі “MEGOGO Гонг” та на окремому у розділі “Телебачення”, який з’явиться на сервісі у день боксерського шоу.

До слова, сайті 24 Канал проведе текстову трансляцію бою Усик – Ф’юрі, а також огляд головних подій у день бою, відеоогляд після його закінчення та результат поєдинку Берінчика.

Результати попередніх боїв Усика та Ф’юрі

  • У серпні 2023-го року у польському місті Вроцлаві Усик переміг британця Дюбуа, відправивши у 9-му раунді Даніеля у нокаут.
  • Натомість Ф’юрі востаннє виходив у ринг восени того ж року, коли побився проти колишнього чемпіона світу UFC Френсіса Нганну. Камерунець зробив багато проблем Тайсону та ледь не відібрав у британця перемогу. Ф’юрі здобув звитягу лише за суддівськими записками.
Джерело: https://sport.24tv.ua

peredplata