Михайло Папієв відкрив новозбудований спортзал на Сторожинеччині

Михайло Папієв відкрив новозбудований спортзал на Сторожинеччині15 грудня, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв разом з школярами, педагогами, батьками, урочисто відкрив новозбудований сучасний спортивний зал в селі Зруб-Комарівці Сторожинецького району.На його спорудження було витрачено понад 2,6 млн. гривень з державного бюджету. Площа спорудженого комплексу складає 620 кв.м, спортивного залу – 300 кв.м. Облаштовано спортивний зал, приміщення для збереження інвентарю, кабінет вчителя фізкультури, дві роздягальні, дві душові та внутрішні санвузли.
Голова облдержадміністрації відзначив, що пріоритетом крайової влади і надалі залишиться будівництво нових, реконструкція та капітальні ремонти вже працюючих навчальних закладів, а це означає, що наші діти матимуть змогу навчатися і виховуватися у сучасних умовах. Він додав, що саме завдяки спільним зусиллям влади і громади побудували новий спортивний зал. З нагоди відкриття залу Михайло Папієв подарував спортивний тренажер та побажав юним спортсменам досягти вагомих здобутків на обласних та всеукраїнських змаганнях.
Глава облдержадміністрації подякував всім, хто долучився до зведення спортзалу, нагородив кращих будівельників почесними грамотами облдержадміністрації та вручив дітям із багатодітних і малозабезпечених сімей, дітям-інвалідам солодкі подарунки до Дня Святого Миколая.

peredplata