Президентом ФСК Буковина став Віталій Михайлішин

Президентом ФСК Буковина став Віталій МихайлішинНового очільника команди представили після матчу «Буковина» – «Зірка»

Після матчу 25 туру першості України «Буковина» – «Зірка» (3:2) представили нового президента чернівецького клубу \”Буковина\”. Ним став секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, повідомляє сайт ФСК «Буковина».

Головний тренер ФСК «Буковина» Вадим Заяць вручив Віталію Михайловичу футболку з номером «28». Зазначимо, що футболку з таким номером Михайлішин отримав тому, що свій День народження він святкує 28 червня.

– Для мене велика честь та відповідальність стати президентом ФСК «Буковина». Наші краяни люблять футбол і сподіваються на вдалий виступ буковинського колективу. Ми і надалі працюватимемо над тим, щоби буковинська команда йшла вперед і у майбутньому досягла вагомих успіхів, – зазначив Віталій Михайлішин.

Довідка

Віталій МИХАЙЛІШИН народився 28 червня 1973 року в Чернівцях. У 2001 році закінчив Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича за спеціальністю правознавство та здобув кваліфікацію юриста. У 2011 році вступив до Національної академії державного управління при Президентові України на факультет суспільно-політичного розвитку за спеціальністю «Парламентаризм та парламентська діяльність».

Джерело

peredplata