Чернівецький каратист виборов на міжнародному турнірі золоту і бронзову медалі

Майстер спорту міжнародного класу чернівчанин Євген Мотовилін повернувся додому з міжнародного турніру SLOVAKIA OPEN, який відбувся у місті Банська-Бистриця. Уславлений каратист виступав там у складі національної збірної України і виборов дві медалі: золоту – за командну перемогу і бронзову – в індивідуальному заліку.

У турнірі взяли участь спортсмени з понад десяти європейських країн. Виступ національної збірної став одкровенням для багатьох іноземних спеціалістів. Євген Мотовилін провів хороші поєдинки, чим допоміг вибороти золото в командному куміте. В індивідуальному заліку (+84кг) він поступився в поєдинку за вихід в фінал білорусу Грачову по хантей (1/1-основний час) і став бронзовим призером.

«Я посів третє місце, програвши своєму давньому супернику Грачову з Білорусі, хоча наш поєдинок завершився внічию 1:1, але по хантею судді прапорцями віддали перевагу йому,» – зазначив Євген Мотовилін.

Участь національної збірної України у словацькому турнірі стала етапом підготовки команди до Чемпіонату Світу. Після турніру збірна пройшла тренувальні збори у Львові.

Для довідки:

Мотовилін Євген Ігорович – член національної збірної, багаторазовий чемпіон України, Європи, переможець та призер чемпіонатів та кубків Світу; майстер спорту України, ІІ дан карате. Тренер чернівецького клубу карате-до «Тay-Sen».

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata