Буковинець показав високі спортивні результати на Кубку України та Чемпіонаті України з легкої атлетики

Представник Управління ДСНС показав високі спортивні результати на Кубку України та Чемпіонаті України з легкої атлетики – Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Працівники Служби порятунку області демонструють високі результати не тільки у професійній діяльності. Зокрема, фахівець сектору телекомунікаційних систем технічного захисту інформації та радіотехнічного контролю Управління ДСНС Іван Павлюк може гордитися значними спортивними досягненнями. Упродовж тижня юнак посів почесні місця на двох змаганнях.

Спершу Іван брав участь у Кубку України з легкої атлетики у приміщеннях, який проходив 5-6 лютого в місті Київ. Дистанцію у 3000 м спортсмен-рятувальник подолав третім й став бронзовим переможцем.

Менш ніж за тиждень після цих змагань Іван Павлюк також взяв участь у командному Чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та юнаків (11-13 лютого, м. Київ). У кваліфікаційному забігу хлопець показав хороший результат і пройшов у фінал, де прибіг 5-им серед юнаків.

За словами Івана, до змагань він готувався кілька місяців, щоб дійсно виступити достойно. Пишаємось нашим колегою та бажаємо йому подальших перемог!

 

 

 

peredplata