Фрі-файт: Бойове хрещення чернівчан у Львові

Фрі-файт: Бойове хрещення чернівчан у ЛьвовіТри бронзові нагороди вибороли чернівчани на Відкритому Чемпіонаті Львівської області з фрі-файту (вільний бій) у Львові.

За словами голови суддiйської колегії Всеукраiнської федерацiї фрi-файту та контактних єдиноборств Ігора Володимировича Єрмолаєва, за рівнем та географією учасників цей турнір можна назвати «Чемпіонатом Західної України».

Для чернівецького обласного осередку фрі-файту та контактних єдиноборств цей турнір став бойовим хрещенням. Вперше на турнірі такого рівня чернівчани відстоювали честь нашої області.

У змаганнях взяло участь майже 100 спортсменів, які боролися у 72-х поєдинках. За словами голови західноукраїнського об’єднання осередків фрі-файту Валерія Чоботаря, чернівецькі хлопці гідно представили Буковину на цьому турнірі.

Задоволені результатом і тренери та спортсмени, які привезли з турніру море позитивних емоцій та три бронзові медалі. Як повідомляють тренери чернівецького осередку фрі-файту Дмитро Заплітний та Сергій Рябой, участь у турнірі взяло 5 наших хлопців. Бронзою зуміли нас потішити: Почерева Ростислав (в.к. – 89), Токарюк Євген (в.к. – 74), Скрипій Владислав (в.к. – 74).

За словами тренерів, головним завданням, яке ми перед собою ставили, було гідно представити Буковину на цих змаганнях та повернутися додому без травм і негативних емоцій.

Проте, основне завдання нашої школи – самовдосконалення через випробування характеру, тіла та духу. Змагання допомагають нам вдосконалювати ці якості. Основна перемога для нас – це перемога над собою.

Тепер команда готується до ще одного важливого старту – Кубку України із фрі-файту, який відбудеться в Тернополі 23-24 лютого.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року у Чернівцях було відкрито спеціалізований спортивний зал Фрі-файту за адресою вул. Нагірна 7. Важливу роль в житті осередку відіграє меценатська опіка ген-директора ТОВ «Рома» Клічука Романа Васильовича.

Довідка

Фрі-файт – змішане бойове мистецтво, український варіант змішаних контактних єдиноборств, який поєднує досвід багатьох бойових традицій світу в єдину систему, використовуючи найефективніші прийоми ведення поєдинку.

19 листопада 2004 р. Міністерство України у справах сім`ї, молоді та спорту офіційно зареєструвало фрі-файт як вид спорту, а також визнало його першим, створеним в Україні, видом спорту.

Прес-служба чернівецького обласного осередку Всеукраїнської федерації фрі-файту та контактних єдиноборств.

Тел. Для довідок : 066 733 54 23, 099 420 91 43

Адреса: м. Чернівці, вул. Нагірна, 7

peredplata