Кампанія декларування фінішувала на позначці 185,6 мільйонів

Протягом чотирьох місяців цьогорічної кампанії декларування про свої доходи чернівецьких податківців повідомили 2628 жителів обласного центру. Сукупний дохід декларантів склав 185,6 мільйонів гривень.

«Cвої доходи у понад 1 мільйон гривень задекларували 26 чернівчан, з яких десятеро – отримали спадщину, семеро – інвестиційний прибуток та дохід від заробітної плати, дев»ятеро декларантів відзвітували про продаж об»єктів нерухомого майна. Загальна сума задекларованого доходу мільйонерами складає 53,0 млн. млн. грн. Найбільша сума – 8 млн. грн. У минулому році кількість декларантів – мільйонерів серед чернівчан була значно «скромнішою» – лише дев’ятеро наших земляків на загальну суму доходу 15,2 млн. грн., причому найбільша задекларована сума доходу у минулому році складала 2,8 млн. грн.», – повідомив начальник ДПІ у м. Чернівцях Ярослав Городенський.
Цього року отриманий спадок задекларували 468 чернівчан на суму доходу 58,3 млн. грн., інвестиційний прибуток – 307 на суму 37,6 млн. грн., повідомили про доходи, отримані від оренди 275 чернівчан, які заробили минулого року 16,2 млн. грн.
«Не дивлячись на те, що громадяни мають можливість подати декларацію для отримання податкового кредиту протягом усього року, у ході кампанії декларування своїм правом вже скористалось 876 осіб. Сума до повернення склала 1,1 млн. грн. Наразі декларанти вже отримали з бюджету 642,4 тис. грн. А всі ті, хто ще не скористався цим правом можуть зробити це до 31 грудня», – відмітив посадовець.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях щиро вдячна чернівчанам за чесне виконання свого конституційного обов»язку та бажає усім процвітання та фінансового успіху.

Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata