В Чернівцях в річці Прут виявлено два трупи ОНОВЛЕНО

В Чернівцях в річці Прут виявлено два трупи ОНОВЛЕНОВчора о 18:50 в р. Прут біля Калинівського ринку виявлено ті­ло чоловіка без документів. Тіло направлено на судово-медичну експерти­зу м. Чернівці.

Того ж дня о 16:15 в р. Прут під автомобільним мостом по вул. Мо­сковської олімпіади виявлено тіло мешканки с. Рідківці, Новоселицького району 1944р.н.. Тіло направлено на судово-медичну екс­пертизу м. Чернівці.

Про це повідомляють в Чернівецькій міській раді.

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ УМВС

До чергової частини Садгірського райвідділу міліції 23 квітня надійшло повідомлення про те, що в річці Прут, неподалік «Калинівського ринку» виявлено тіло невідомого чоловіка.

Прибувши на місце виклику, співробітники міліції неподалік берега річки виявили тіло невідомого чоловіка.

Правоохоронці з’ясували, що загиблим є 60-річний уродженець Луганської області, який тривалий час проживав у місті Чернівці. Зі слів родича, загиблий напередодні зателефонував та попросив щоб його пробачили та зрозуміли, після чого вимкнув телефон.

Цього ж дня до Першотравневого райвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення тіла 69-річної жительки села Рідківці Новоселицького району, біля річки Прут, неподалік вулиці Московської Олімпіади міста Чернівці.

Син та односельчанка загиблої жінки, у ході опитування працівниками міліції повідомили, що покійна раніше неодноразово виказувала своє незадоволення життям та мала намір покінчити життя самогубством.

Під час огляду загиблих, за участю судово-медичних експертів, ознак насильницької смерті на тілах чоловіка і жінки не виявлено. За результатами судово-медичного розтину обох тіл, причиною смерті стала механічна асфіксія внаслідок утоплення.

Наразі з’ясовуються всі обставини щодо факту загибелі людей.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

peredplata