У Чернівцях встановлять ще дві камери з автофіксацією швидкості руху

Сьогодні  на виконкомі Чернівецької міськради прийняли низку важливих рішень зокрема :
✅ Закон один для всіх! Тому продовжуємо боротися з незаконно встановленими літніми майданчиками і мафами. Прийняли рішення про демонтаж тимчасових споруд, встановлених без дозволів за адресами Зарожанська 15-Б, Героїв Майдану 45, Головна 205-А, Комарова 33.

✅ Затвердили фінансовий план КП «Міськсвітло» на 2022 рік. Він передбачає суттєве зростання дохідної частини від діяльності підприємства, а отже це дозволить йому розвиватися на користь усієї чернівецької тергромади.

✅ Підтримали надання матеріальної допомоги громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах у розміррі 133 тис грн. Також виділили одноразову грошову допомогу медикам, які захворіли на Covid-19 під час виконання своїх професійних обов‘язків.
Допоможемо також грошима чернівчанці, майно якої постраждало від пожежі.

✅ Внесли зміни до рішення виконкому від 14.09.2021 р., доповнивши перелік локацій з автоматичною фіксацією адміністративних порушень. Йдеться про перехрестя на вулицях Небесної Сотні та Героїв Майдану. Тут встановлять камери, що фіксуватимуть швидкість, адже саме на Проспекті водії найчастіше її перевищують.

#РазомПереможемо

peredplata