На Буковині триває відбір кандидатів до підрозділу Нацполіції України «Лють»

Поліцейська штурмова бригада «Лють» входить до «Гвардії наступу» МВС поряд з іншими бригадами прикордонної служби та Нацгвардії. Подати заявки до бригади можуть усі бажаючі, як добровольці, так і діючі працівники поліції.

Об’єднана штурмова бригада “Лють” – це підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах..

Завданнями цього бойового підрозділу поліції є відсіч та стримування збройної агресії рф проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

Про умови набору можна отримати інформацію у працівників сектору організації відбору УКЗ ГУНП в Чернівецькій області за номерами телефонів: (066)183-33-17, (0372) 59-14-32, або ж за «гарячою лінією» для консультацій: 0 800 100 020.

Заявки кандидати можуть подати онлайн на https://nabir.np.gov.ua/.

Усі новини з формування «Гвардії наступу» та штурмової бригади «Лють» можна читати на офіційному телеграм-каналі https://t.me/gvardiyanastup.

Перетвори свою лють на зброю

Приєднуйся до нас

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata