На Буковині затримали ухилянта з Хмельницького, який для перетину кордону надав фальшиву довідку ВЛК

Учора, 13 вересня, 35-річний житель Хмельницького під час проходження митного контролю пред’явив документи з ознаками підробки. Наразі слідчі поліції вже повідомили чоловіку про підозру у вчиненні вказаного злочину.

В селі Тереблече на контрольно-пропускному пункті «Порубне» 35-річний житель міста Хмельницький при перетині державного кордону з Румунією пред’явив для перевірки прикордонникам фальшиву довідку військово-лікарської комісії та тимчасове посвідчення військовозобов’язаного.

Для документування правопорушення на місце інциденту прибула слідчо-оперативна група відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції. Поліцейські вилучили сумнівні документи та направили для проведення відповідних експертиз.

Правоохоронці затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частинами 3 і 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata