На Буковині водій іномарки наїхав на 22-річну пішохідку

Учора, 23 лютого, в селі Стара Жадова внаслідок наїзду транспортного засобу «Mazda» травмувалася 22-річна буковинка. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Для з’ясування всіх обставин автопригоди на місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції. 

Попередньо правоохоронці встановили, що 28-річний житель села Долішній Шепіт, керуючи транспортним засобом «Mazda», допустив наїзд на 22-річну пішохідку.

у чернівецькому районі слідчі поліції задокументували дтп з потерпілою пішохідкою

У результаті аварії жителька села Стара Жадова отримала травми. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Поліція Буковини закликає громадян неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Водіям рекомендуємо дотримуватись обмежень швидкісного режиму у межах населених пунктів, особливо при під’їзді до пішохідних переходів. У той час звертаємо увагу пішоходів: переконайтесь у безпечності переходу через проїжджі частини дороги і не забутьте виділяти себе флікерами в темний час доби та при поганій видимості.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata