Буковинські школярі отримали запрошення на ЗНО

Буковинські школярі отримали запрошення на ЗНО Український центр оцінювання якості освіти завершив відправлення всім абітурієнтам запрошень-перепусток на адреси, що були вказані під час реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, яке триватиме з 3 по 27 червня цього року. Про це повідомляє департамент освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації.

Запрошення-перепустку також можна роздрукувати з інформаційної сторінки, розміщеної на офіційному веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти www.testportal.gov.ua, доступ до якого здійснюється за номером Сертифіката та PIN-кодом, указаним у ньому.

Тестування з усіх предметів розпочнеться об 11.00 год.

Принагідно нагадуємо, що в день тестування кожен абітурієнт повинен мати при собі документи, які необхідно пред’явити на вході до пункту тестування: сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, документ, що засвідчує особу (назва, серія й номер якого зазначені в Сертифікаті), запрошення-перепустку для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Додаткова сесія ЗНО відбудеться з 4 по 11 липня ц.р. безпосередньо в Івано-Франківському регіональному центрі оцінювання якості освіти. Кількість пунктів тестування в області, порівняно з минулим роком, залишилася незмінною. Їх нараховується 12 в трьох округах.

Детальнішу інформацію щодо графіка проведення ЗНО та місця знаходження пунктів тестування можна знайти тут.

peredplata