Іван Попеску — ворог України

Іван Попеску — ворог УкраїниЗа округом №203 йтиме на вибори активний регіонал Іван Попеску. Він відзначився тим, що вів агресивну політику проти українського та румунського народів, підтримував закони про зближення з Росією та введення другої — російської — мови скрізь в Україні.

Навіть у селах, де більшість становить румуномовне населення.
На руках Івана Попеску — кров українських патріотів. Бо він разом з ворогами України 16 січня голосував за антидемократичні та антиєвропейські закони. Хоча в Європі Попеску говорив про європейську позицію, в Україні робив усе, аби зблизити нас з Москвою.
ГО «Майдан» у Чернівецькій області з тривогою сприйняло можливе висування Попеску за мажоритарним округом від блоку Петра Порошенка. Окремі члени «Майдану» звертаються до «правого сектору», до всіх небайдужих буковинців із закликом зупинити цього антиукраїнського політика. Для того, аби Іван Попеску не потрапив до українського парламенту, будуть застосовуватися будь-які засоби, аж до найрадикальніших.
ГО «Майдан» звертається до Куліша, Онуфрика та інших представників блоку Петра Порошенка на Буковині із закликом зупинити висування Івана Попеску від їхньої політсили. Якщо це не буде зроблено, то до них і до блоку Петра Порошенка на Буковині також застосовуватимуться відповідні заходи примусу.

Петро КОБЕВКО

peredplata