Чернівецькі податківці вітають колектив одного з найпотужніших підприємств Буковини — ТОВ «Машзавод» з професійним святом – Днем Машинобудівника!

Чернівецькі податківці вітають колектив одного з найпотужніших підприємств Буковини —  ТОВ «Машзавод» з професійним святом – Днем Машинобудівника!Продукція, яку виготовляє ТОВ «Машзавод», знаходить попит не лише на вітчизняному, а й на закордонних ринках, витримує конкуренцію в кризових умовах сьогодення, гідно тримає рівень якості та продуктивності.

Вдячні вам за збереження у непростих економічних умовах інтелектуальних та виробничих потужностей, за підтримку кадрового потенціалу, створення нових робочих місць, за чесне ведення бізнесу та відмінну податкову дисципліну. Незважаючи на складну ситуацію в державі, ТОВ «Машзавод» є беззаперечним лідером у наповненні бюджету та демонструє повну відповідність усім критеріям сумлінного платника податків. Ваш приклад гідний наслідування!

Прийміть щирі побажання міцного здоров`я, щастя, добра та миру, добробуту, благополуччя, успіхів у праці та впевненості у завтрашньому дні!

З повагою та за дорученням колективу,
начальник ДПІ у м. Чернівцях Ярослав Городенський

peredplata