Сприяння волонтерам на нараді митників України та Буковини з громадськістю

Сприяння волонтерам  на нараді митників України та Буковини з громадськістюНараду керівників митниць з представниками волонтерського руху, що мала місце 9 жовтня цього року, проведено у режимі телефонної конференції за участі заступника Голови ДФС України Анатолія Макаренка у приміщенні Державної фіскальної служби України

У процесі активного діалогу сторони дійшли до взаєморозуміння у напрямку вирішення питань, які виникають у волонтерів при здійсненні відповідних митних процедур.
Очільник українських митників Анатолій Макаренко поряд з іншими висловленими ним конкретними пропозиціями щодо впровадження сприятливих для благодійників новацій запропонував також найближчим часом створити диспетчерський центр для допомоги волонтерам.
Зустріч, що була тільки першим кроком у запланованих новаціях, завершилась на оптимістичній ноті. Головний митник України Анатолій Макаренко патріотично і від щирого серця насамкінець резюмував: “Українську націю ніхто не здолає: ми сильні, горді, достойні!”.
У роботі “круглого столу” взяли активну участь і представники волонтерського руху та ЗМІ Буковини.
“Вважаю, що практика проведення таких зустрічей сприяє відновленню довіри громадськості до митників, налагодженню плідного діалогу, що дасть змогу вирішити найскладніші питання, які постають наразі перед усією нашою країною”, – зазначив по завершенні конференції керівник Чернівецької митниці Міндоходів Микола Салагор та наголосив на тому, що у межах компетенції митниці завжди готовий до конструктивного діалогу.

peredplata