Канікули на Буковині будуть різними

Канікули на Буковині будуть різнимиЗа рекомендаціями міністерства, осінні канікули триватимуть тиждень і починаються 27 жовтня, а зимові – з 29 грудня до 11 січня. За таким графіком відпочиватимуть школярі тих шкіл, де тверде опалення. Зокрема, в Путильському, Сторожинецькому районах і частково у Вижницькому.

– З метою економії енергоносіїв у 22 навчальних закладах району учні навчатимуться за рекомендаціями департаменту освіти, тобто осінні канікули тут триватимуть з 25 до 28 жовтня, а зимові з 24 грудня до 11 лютого, – розповів начальник відділу освіти Вижницької РДА Михайло Андрич. – В десяти закладах канікули будуть тривати стільки, скільки рекомендує міністерство, оскільки там альтернативне опалення.

Чотири дні триватимуть осінні канікули, а сім тижнів зимові в учнів шкіл Чернівців, Новодністровська, а також Хотинського, Сокирянського, Новоселицького, Кіцманського та Заставнівського районів. У Кельменецькому районі осінні шкільні канікули відмінили, а зимові канікули зробили на два дні довшими. \”Зимові канікули в районі почнуться на два дні раніше і триватимуть з 22 грудня до 11 лютого, – розповіла заступник відділу освіти Кельменецької РДА Жанна Галай. – Але для цього ми відмінили осінні канікули\”.

peredplata