Король про Куліша: «Штаб Порошенка, який на Буковині очолював Куліш, спрацював на «двійку» (ВІДЕО)

Король про Куліша: «Штаб Порошенка, який на Буковині очолював Куліш, спрацював на «двійку» (ВІДЕО)\”Керівник штабу Петра Порошенка Володимир Куліш не зміг організувати і мобілізувати роботу на Буковині. І сам програв вибори з низьким показником, і область не змогла реалізувати всі свої можливості\”, – про це новообраний народний депутат України Віктор Король заявив у прямому ефірі телепрограми «Пряма відповідь», яка виходить на МТРК «Чернівці», відповідаючи на запитання одного із глядачів щодо оцінки роботи Чернівецького виборчого штабу Блоку Петра Порошенка на минулих парламентських виборах.

«Оскільки я балотувався по списках Блоку Петра Порошенка, за дорученням Центрального штабу мене направили у Чернівецьку область допомогти обласному штабу, який очолив Куліш, провести нормальну агітаційну роботу. Коли я побачив, що тут ще одна людина була по списку це Богдан Онуфрик, щоб не заважати один одному ми розділились. Я взяв на себе Путильський, Вижницький, Сторожинецький та частину Кіцманського району і місто Чернівці, а вони з Кулішем взяли схід Буковини і Бесарабію. Щодо оцінки можу сказати наступне: по Кіцманському в/о №202 виграв Рибак від Блоку Порошенка, результати Якимчук по Чернівцях мене просто тішать. Бо лише за місяць вона взяла 30%, а Федорук 35% голосів виборців. Я не ставив за мету вибити Федорука, бо він і досвіду має більше, але показати, що у блоці є достойна людина, яка на такому важкому окрузі – ми це зробили.

Оцінюючи в цілому кінцевий результат, я оцінюю роботу обласного виборчого штабу і свою на «двійку», бо ми не змогли добитися абсолютного якісного результату.

Рахую, що керівник штабу Володимир Куліш не зміг організувати і мобілізувати роботу на Буковині. І сам програв вибори з низьким показником, і область не змогла реалізувати всі свої можливості», – заявив Віктор Король.

На закид ведучої про те, що мажоритарний виборчий округ №204 називали «округом камікадзе», оскільки там балотувалися дуже потужні фігури, Віктор Король знову підкреслив: «Як би тут ви мене не переконували, я впевнений, що спрацював Куліш на двійку. Бо рахую, що з таким ресурсом, з таким енергійним президентом, з великими можливостями, з довірою людей до президента – 21% це провал штабу на Буковині, а не президента».

Джерело

peredplata