У Чернівцях новий начальник управління фізичної культури та спорту

У Чернівцях новий начальник управління фізичної культури та спортуСвятослав Дяконюк, який очолював багато років управління, вийшов на пенсію

Мер Чернівців Олексій Каспрук видав розпорядження про призначення начальника управління питань фізичної культури та спорту. \”Так сталося, що, згідно процедури, виконувача обов\’язків призначити неможливо. Адже заступника заступника він не мав, а сторонню людину на чисту вакансію не призначають. Процедура прийняття працівника за конкурсом займає до 2,5 – 3 місяців. Зрозуміло що на такий термін зупинити господарську та фінансову діяльність закладів управління неможливо. Єдина альтернатива – це переведення на цю посаду іншого працівника органу місцевого самоврядування\”, – пише очільник міста.

Тепер очолювати спортивний підрозділ буде колишній футболіст «Буковини» Дмитро Макаренко. Він працює в департаменті економіки в управлінні соціально-економічного розвитку.

\”Призначення для Дмитра випробувальне. Від ідеї проведення конкурсу на цю посаду не відмовляюся. Але для його організації потрібен час і окремі структурні зміни. Дмитро і спортивна громадськість мають це врахувати та готуватися\” – резюмував Каспрук.

Джерело

peredplata