Геть московського попа з Буковини!

Геть московського попа з Буковини!Митрополит Онуфрій з Московської патріархії відвідав Буковину. Він служив службу у Свято-Духівському соборі Чернівців та літургію у монастирі на вулиці Кармелюка.
Тисячі буковинців прийшли до собору і молилися. Серед них були ті, чиї діти воюють з Росією на Сході України. Були й ті, хто вже втратив своїх синів у війні з Росією. Вони досі не вірять, що саме московська церква, якій служить Онуфрій, освячує російську зброю, російських солдатів, козаків і навіть чеченських розбійників, котрі вбивають українських людей.
Селяни Коритного, звідки родом Онуфрій, і навколишніх сіл вийшли з російської церкви в знак протесту проти митрополита, який служить Москві та допомагає їй вбивати українців.
Дуже дивно повела себе місцева міліція, яка організувала безпеку та комфорт перебування Онуфрія у Чернівцях. На прилеглих до Собору і монастиря вулицях цілодобово мерзли патрулі та даішники, аби московському митрополитові було зручно, безпечно і комфортно. Після служби цих же міліціонерів відправлятимуть на Донбас, де вони ризикуватимуть своїм життям. І вони не відають, що війну з ними веде саме Росія, російська церква, якій вірою і правдою служить митрополит Онуфрій, у миру Березовський з села Коритне Вижницького району.
Петро КОБЕВКО

peredplata