Маніліча пролюструють по-народному

Маніліча пролюструють по-народномуШевченківський районний суд засудив заступника голови Чернівецької обласної ради Валентина Маніліча за корупцію. Депутати поставили питання про перебування його на посаді. Голосували. З 67 тих, хто взяв бюлетень для голосування, 33 голосували «за» зняття, 33 – «проти». 1 утримався.

Депутати від «Фронту змін», нардеп Максим Бурбак ініціювали зняття корупціонера з посади. Але регіонали, які мають більшість в облраді, та їхні тушки з ВО «Батьківщина» не дозволили зняти собі подібного з керівництва.

Контра підняла голову і завдала удар демократії на Буковині. Папієв і його партія регіонів нікуди не поділися. Вони через депутатів облради дестабілізують ситуацію на Буковині. Студенти і громадські діячі вимагають розпуску Чернівецької обласної ради і люстрації її керівників.

Від першого заступника голови фронтовика Ярослава Курка вимагають, аби він особисто зібрав підписи депутатів під вимогою покинути посаду заступника голови корупціонера Валентина Маніліча. Прізвища тих, хто відмовиться підписувати цю вимогу, будуть опубліковані і розвішані по всій області.

Самооборона Буковини, «Правий сектор», ВО «Батьківщина», ГО «Майдан», «Народний фронт», Рух та інші патріоти готують сміттєві баки, де будуть люструвати корупціонерів, тушок і регіоналів по-народному.
Терпець ся вриває!

peredplata