На Буковині внаслідок ДТП загинула дівчина

15 січня в ранкову пору на дорозі у селі Строїнці Новоселицького району водій не справився з керуванням та допустив перекидання автомобіля. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області (за матеріалами УДАІ УМВС).

За кермом ВАЗ 2101 перебував 33-річний мешканець села Рингач. Внаслідок ДТП отримали травми два пасажири легковика, яких було доставлено до Новоселицької районної лікарні з переломом ключиці у 57-літнього чоловіка та черепно-мозковою травмою у 27-літньої дівчини. Пасажирка, мешканка села Слобода, померла у реанімаційному відділенні лікарні.

На Буковині внаслідок ДТП загинула дівчина

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті -позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3-х років. Слідство триває.

ДАІ Буковини звертається до водіїв з проханням не забувати про небезпеку за кермом, вірогідність виникнення різноманітних ризиків під час руху. Будьте обачні, пильні, керуючи автомобілем, прогнозуйте ймовірні ситуації, враховуйте стан дорожнього полотна, вибирайте безпечну швидкість, дотримуйтесь дистанції, ретельно виконуйте вимоги правил дорожнього руху!

peredplata