У Динівцях на Буковині провокатори перекривають дорогу

Проповідь Михайла Жара дає свої отруйні сходи. Жар (Лонгін) закликав громадян не відпускати своїх синів на війну, не йти воювати з російським агресором, українську владу називаав сатаністами. Як ми вже повідомляли частина цієї проповіді була надрукована 22 січня у буковинській румуномовній газеті “Libertatea Cuvantului” (Свобода слова). Газету роздавали по селах в основному румуномовному населенню.

Зараз люди у Динівцях вийшли на трасу, вони відмовляються отримувати повістки, голова сільської ради відмовляється їх розносити, він склав повноваження.

Незважаючи ні на що. як повідомляє Чернівецький обласний комісар Чурай, мобілізаційні процеси зірвати не вдасться. Люди проявляють високу свідомість, патріотизм, йдуть добровольцями.

Нагадаємо, що газета, яка опублікувала цю проповідь має фінансову підтримку і з Румунії. Раніше вона мала відношення до екс-губернатора Буковини Михайла Папієва, дружина якого була співвласницею газети. Недавно цю газету придбав собі депутат міськради Михайло Гросу. Він є також і редактором.

Чи розуміє це депутат Чернівецької міської ради Михайло Гросу, чи свідомо він зробив цю провокацію нехай розбирається прокуратура.

peredplata